EXCLUSIV  Săptămână cu probleme pentru una dintre zodii. Daniela Simulescu: Vă rog să aveți mare grijă / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Berbec.

Săptămâna aceasta, Marte se apropie de conjuncția cu Neptun, lucru care poate genera confuzie și nesiguranță. Iată la ce trebuie să se aștepte nativii zodiei Berbec. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Din păcate Marte, guvernatorul tău, se apropie de conjuncție cu Neptun, ceea ce înseamnă că mai toată săptămâna nu știi ce e în capul tău. Marte va intra pe 30 aprilie în semnul tău, dar până atunci efectiv te simți ca și cum te-ai îneca. E un risc de a te îneca cu foarte multă informație, cu foarte mulți oameni în jurul tău care poate nu mai au un loc lângă tine, cu foarte multe obiceiuri care nu-ți priesc, cu tot felul de chestii pe care tu le absorbi doar ca să nu simți un gol, doar ca să simți că trăiești, că ai un rost.

Vă rog să aveți mare grijă la problemele de sănătate pentru că Marte, când se întâlnește cu Neptun în casa a 12-a, creează foarte multă confuzie, nu accepți diagnosticul, îți mai trebuie încă unul, te victimizezi foarte mult. Vezi că Marte în casa a 12-a este o victimă perfectă. Victimizarea este sănătoasă săptămâna viitoare, însă în limite.

Mercur își oprește retrogradarea pe data de 25 aprilie, atunci s-ar putea să te simți blocat. În jurul acestei date, s-ar putea să nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. În prima parte vei avea impresia că toată lumea a luat-o razna, dar ar trebui să-ți pui următoarea întrebare: „Ce mă face pe mine să mă bag în situațiile astea?” Sunt situații care trebuie să se întâmple, trebuie să ne trăim viață, dar cele suplimentare, stresante, nu au rost. Sfatul pe care ți-l pot să este să nu te stresezi!

S-ar putea să fie îngrijorări și pe plan financiar, multe frici și cheltuieli, dar efectiv stai departe de stresul suplimentar, săptămâna ce urmează!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel