SPECIFICAȚII Samsung Galaxy S9 și S9+. Care este diferența dintre cele două smartphone-uri

Cele mai așteptate telefoane ale anului 2018 vor fi prezentate în luna februarie, însă iată care sunt diferențele dintre cele două modele.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus vor fi lansate în luna februarie a anului 2018 și sunt printre cele mai așteptate telefoane la momentul actual, relatează computerblog.ro.

Diferențele între cele două smartphone-uri nu este una foarte mare, cea mai notabilă și importantă fiind ecranul mult mai generos de pe varianta S9 Plus. Altă schimbare destul de așteptată ar fi cea în privința camerelor.

Sud-coreeni au venit cu un sistem de camere duale pentru prima dată pe celebrul Samsung Galaxy Note8, astfel oferind posibilitatea de zoom optic 2x, astfel fiind evident că și noile telefoane din seria Galaxy S vor avea parte de această specificație, însă mai multe zvonuri arată contrariul.

Cameră duală doar pe varianta Samsung S9 Plus

Varianta normală de Samsung Galaxy S9 va avea doar o singură cameră foto, similară cu cea de pe S8, cu un senzor de 12 megapixeli. Dacă vrei un sistem de camere foto duale, va trebui să te orientezi către modelul S9+, care va fi dotat cu un asemenea aranjament pe spate.

Ecranele vor fi diferite la cele două telefoane, respectând proporțiile pe care le știm deja de la generația actuală. Ecranul de pe S9 are șanse mari să rămână similar cu cel actual, având o diagonală de 5,8 inci. În paralel, S9 Plus ar trebui să aibă un ecran de 6,1 sau 6,2 inci.

Memoria RAM, diferențe între cele două modele

Varianta clasică, Samsung Galaxy S9 va avea doar 4 GB de memorie, în schimb Samsung Galaxy S9 Plus s-ar putea să aibă în dotare 6 GB de memorie RAM. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel