Salman Khan, pe scena de la iUmor: Toate ziarele au scris că sunt într-o relație cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc

Prezentă la masa juriului alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, Iulia Vântur a avut parte de momente savuroase de roast. Salman Khan a urcat pe scena iUmor.

Iulia Vântur a stat pe gânduri câteva clipe până să se asigure că acesta nu este, de fapt, iubitul său. Mama Iuliei, dar şi prietena din copilărie a vedetei i-au pregătit şi ele momente speciale actriţei, iar reacţia ei nu s-a lăsat mult aşteptată. 

Cei patru jurați iUmor au fost extrem de surprinși când a fost prezentat primul invitat special al ediţiei – actorul de la Bollywood Salman Khan. "Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: "Dar dacă....?". Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!”, a dezvăluit Iulia Vântur. 

"Îmi doream foarte mult să o cunosc și eu"

"După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, şi-a început actorul momentul savuros de roast, care s-a îndreptat apoi şi către Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Cine l-a impersonat pe celebrul actor de la Bollywood, telespectatorii vor afla în cadrul celei mai noi ediţii iUmor, de la 20:30, la Antena 1. 

"Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu"

Catinca Vântur, mama vedetei, și Liliana Bordeianu, prietena sa din copilărie, au venit și ele la iUmor, iar reacţia Iuliei nu a întârziat să apară. 

"Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu! Actualul Palat Braunstein – de aceea, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele. Ei încă îi mai place, chiar dacă, în India, cele mai multe palate au doar parter și sunt din pânză. Voiam să ne găsim prințul. Între timp, eu l-am găsit pe al meu, am și divorțat, Iulia încă îl mai caută!”, si-a început momentul Liliana Bordeianu, stârnind râsul în platoul iUmor. De la râs s-a trecut rapid la lacrimi, căci apariţia Catincăi Vântur, mama Iuliei, a emoţionat-o foarte tare pe aceasta.

Ce moment de roast a pregătit aceasta şi cum a reacţionat Iulia în timpul bine-cunoscutului tratament iUmor, dar şi cine sunt concurenții care au reușit să obțină cele mai multe like-uri de la cei patru jurați, telespectatorii pot descoperi în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Duminică, o nouă ediţie de audiţii continuă de la ora 20:00, la Antena 1, când Costel se va alătura juraţilor iUmor Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. 

Pentru cel de-al 13-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel