S-a înființat Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM). Mircea Andrei, liderul noii formațiuni politice

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM), condus de fostul senator PDL Mircea Andrei, informează un comunicat transmis, miercuri, de reprezentanții noii formțiuni politice pentru Agerpres.

Mircea Andrei, fost președinte al PDL Argeş, în prezent lider al PAM, a anunţat deja că politica noii formaţiuni va fi axată pe interesele judeţului Argeş şi ale locuitorilor săi.

"Suntem singurul partid regional din România. De acum, ne vom ocupa foarte atent de ceea ce va însemna partidul în judeţul Argeş. Pregătim deja surprize de proporţii la capitolul candidaturi, iar strategiile politice pe care le vom aborda vor fi cu totul inovative. Era momentul ca argeşenii să poată să aleagă un partid numai al lor, care să le reprezinte interesele în raport cu orice guvernare, un partid care să nu depindă, să nu asculte, să nu se subordoneze unor grupuri de interese de genul partidelor naţionale", a declarat Mircea Andrei, conform comunicatului.

Reprezentanţii noului partid au mai anunţat că a fost stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, în persoana notarului Ana Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel