S-a constatat cum a murit avocata însărcinată din Iași care a căzut de la etajul 6

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol cum a murit avocata însărcinată din Iași care a căzut de la etajul 6.

Un raport al criminaliștilor arată că avocata însărcinată din Iași care a murit după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, a fost, de fapt, aruncată de la etaj de către iubitul ei, și el avocat. Concluzia vine după ce inițial presupusul criminal, arestat la domiciliu, a susținut că tânăra s-a sinucis.

"Din acest raport al criminaliștilor reiese faptul că, de fapt, cauza decesului femeii nu este sinuciderea. Este un lucru foarte clar pe care l-au exprimat criminaliștii în acest raport. Mai mult decât atât, au spus aceștia, din semnele de pe corpul victimei și din urmele de tencuială lăsate pe hainele, ei reiese faptul că aceasta a încercat să se lupte cu avocatul și că cel mai probabil cineva a împins-o de pe pervazul acelui bloc.

Fostul avocat, cercetat pentru omor

Fostul avocat este cercetat acum pentru omor în acest dosar penal. El este acuzat de procurori că ar fi împins-o de la balcon pe iubita lui în anul 2021. Avocații fostului avocat încercau să îl apere și să spună că femeia s-a sinucis, însă iată că acest raport al criminaliștilor exclude această variantă", a relatat Ana Ciuvică, corespondent Antena 3 CNN.

Reamintim că în iunie 2021, o avocată în vârstă de 26 de ani din Iași, a murit după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc. Femeia a murit zdrobită pe asfalt. Concubinul ei a fost cel care a apelat numărul unic de urgență 112. El le-a spus oamenilor legii atunci că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de la fereastra locuinței.

Ulterior, în presă au apărut și filmări cu avocata din Iași. Pe filmări se vedea cum femeia intră cu mașina în parcarea blocului. Ea era însoțită de către iubitul ei. Afară era noapte, iar cei doi s-ar fi întors în acel moment de la o petrecere. Cuplul a intrat în bloc, iar ulterior, potrivit mărturiilor vecinilor, s-ar fi auzit o ceartă. După moartea femeii s-a aflat că aceasta era însărcinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel