S-a aflat cine este amanta președintelui

Unul dintre cele mai importante tabloide a publicat, vineri, pe câteva pagini, presărate cu fotografii,  cazul de infidelitate al președintelui.

Revista tabloidă Closer a dezvăluit un "dosar stufos" în care prezintă cazul de infidelitate al preşedintelui francez, Francois Hollande (59 de ani). Jurnaliştii au aflat că acesta are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet.

Site-ul prezintă o copertă neclară în care se ghiceşte silueta preşedintelui şi un început de titlu: "Dragostea ...".

 "În jurul Anului Nou, şeful statului, cu o şapcă pe cap, pleacă pe scuter pentru a se întâlni cu actriţa în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece de obicei noaptea", scrie Closer.

 "Fotografii surprinzătoare, care ridică întrebări şi cu privire la securitatea preşedintelui. Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu actriţa şi îi aduce chiar croisante!".

Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani, protagonista filmului „Ames de papiers” („Suflete de hârtie”), a făcut plângere la Parchetul din Paris anul trecut, la finele lunii martie, pentru a fi identificați cei care au lansat, pe Internet, știrea că ar avea o legătură intimă cu François Hollande. În 2012, actrița a participat într-un clip electoral pentru alegerile prezidențiale, elogiindu-l pe Hollande, potrivit mytex.ro.

Oficial, şeful statului are o parteneră, pe jurnalista Valérie Trierweiler, după ce o lungă perioadă de timp a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal, cu care are patru copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel