Ruxandra Dragomir, mesaj crunt: Cine ești tu, Ana Maria Topoliceanu?

Ruxandra Dragomir a scris pe Facebook un mesaj critic la adresa Anei Maria Topoliceanu, cea care a denunţat-o pe Elena Udrea la DNA.

"Știm cine este Elena Udrea!!! Dar cine ești tu, Ana Maria Topoliceanu???

Cu toții avem părinți, avem o mamă, doar nu am apărut singuri pe această lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mamă? Știi tu oare ce simte o mamă atunci când copilul său suferă? Îți spun eu. Doamna Maria, mama Elenei, suferă, parțial sau chiar foarte mult și din cauza ta. Vorbim zilnic, am vizitat-o împreună pe Elena în arest și i-am simțit suferința de mamă, i-am văzut lacrimile și neputința de a înțelege ce se întâmplă. Suferă pentru că te-au acceptat și ai făcut parte din familia lor, ai mancat cu ei la masă, te-ai bucurat de sinceritatea Elenei, ai fost cea mai bună prietena a ei, dar ai trădat.

VEZI ȘI: Copleșitor. Ce a spus Robert Negoiță în fața unui public numeros

Ai trădat o prietenie, în viziunea Elenei, frumoasă și adevărată. Ai trădat-o pe cea care ți-a oferit sprijin atunci când îți era greu, ai trădat încrederea unei femei care ți-a oferit poate cel mai de preț lucru, prietenia sinceră și adevărată care se câștigă în ani și se pierde într-o clipă. Tu ai pierdut-o fără ca măcar să clipești, ai arătat public o calitate morală îndoielnică, încercând să te salvezi prin denunțuri mincinoase, fiind înspăimântată de ceea ce avea să se întâmple. Ai trădat prin acest denunț și mai mult decât atât ai mințit în scris, ca toți ceilalți, cel puțin eu așa am înțeles. Și pentru asta, Elena îndură zilele de arest preventiv. Mi-ar fi plăcut să îți transmit să ai o primavăra frumoasă, însă nu pot.

Atât Elena, mulți alți oameni, cât și eu de altfel avem încredere în Justiție.

Și speram că dupa această confruntare, față în față cu denunțătorii, să știm și să vedem "Adevărul fără cătușe"", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel