Rovana Plumb, agresată de tactica unui lider PMP, a răbufnit la Antena 3

Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene, candidată PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai, o prezență calmă și care pare a fi greu de enervat, mai ales de către reprezentanți ai Opoziției, a răbufnit, vineri seară, la Antena 3. 

În platoul Antena 3 al emisiunii realizate de Oana Zamfir și Adrian Ursu, ”Exces de Putere” se mai află un ”consilier general cu patru mandate”, după cum se recomandă, adică reprezentantul PMP, Cătălin Lucian Iliescu, om vechi în politică, de 22 de ani. 

Sub valul de întrebări acuzatoare, Rovana Plumb a răspuns ce a realizat guvernarea PSD în acești ani. 

”Sunt peste 200 de unități din sectorul sanitar care sunt în construcție, unități de primiri urgențe, unități de ambulatoriu, creșe, grădinițe, școli, drumuri, toate acestea sunt în construcție. Vreți să vă spunem câte firme sunt sprijinite până acum? Peste 20.000! Câte locuri de muncă? Peste 240.000. 80.000 de elevi primesc burse” a spus Rovana Plumb în urma avalanșei de întrebări. 

În timp ce Rovana Plumb enumera cele de mai sus, Cătălin Iliescu spunea, continuând acuzațiile: ”Promiteți că măriți pensiile, pensia pe care o aveați ieri v-o dăm mâine și pensie de mâine v-o dăm poimâine”. 

”Ce vreți să spuneți cu asta? Vă rog frumos!”

”De când România a intrat în UE, absorbția de fonduri europene pe an e aproximativ egală.” a mai spus consilierul general. 

Rovana Plumb l-a întrebat: ”Și ce vreți să spuneți cu asta? Că am preluat, ca și guvernare PSD în 2012, după cinci ani de la aderare, o rată de absorbție de 7% și am dus-o la peste 90%. Asta am făcut! Că am luat acum de la 0 după ce nu s-a făcut nimic și am ajuns în media europeană? Deci vă rog frumos! Datorită programului de guvernare PSD împreună cu ALDE creștem România”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel