Rovana Plumb, decizie drastică. L-a exclus din PSD

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa. 

A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv, a declarat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Pe cine îl susține acum Rovana Plumb


Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o. Rovana Plumb a precizat că în data de 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul organizaţiei Dâmboviţa, la care vor fi prezenţi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. Întrebată dacă va candida la şefia organizaţiei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb a spus că va anunţa în timp util decizia sa. 

VEZI ȘI:

Marin Anton, exclus din PNL. Orban: Ce s-a întâmplat cu procedura de demitere

Lider PNL, EXCLUS din partid. Raluca Turcan, avertisment pentru cei rămași


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel