Marin Anton, exclus din PNL. Orban: Ce s-a întâmplat cu procedura de demitere

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat ce s-a întâmplat cu procedura de demitere a președintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că Biroul Politic Naţional al liberalilor a finalizat procedura de demitere a preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

"Biroul Politic Naţional, la propunerea mea, a finalizat procedura de demitere a lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu cu 59 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă", a afirmat Orban după şedinţa BPN al PNL.

Demitere la inițiativa lui Orban

Săptămâna trecută, Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a propus, la iniţiativa preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu, Marin Anton, pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale formaţiunii referitor la principalele teme aflate în dezbatere".

Zilele trecute, întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: "Eu sunt subiectiv. Nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă acasă. Dacă apare amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. Dacă dau chestia asta şi ei mă văd pe mine liniştit, ei vor vota PSD indiferent de situaţie. Asta e şi cu nevasta mea".

Pe 8 ianuarie 2018, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită.

Vezi și:  Lider PNL, EXCLUS din partid. Raluca Turcan, avertisment pentru cei rămași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel