Rovana Plumb, promisiune făcută persoanelor vârstnice: Voi face asta în fiecare zi a mandatului meu

Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, că va continua în fiecare zi a mandatului său să facă ceea ce și-a propus pentru a asigura demnitatea și confortul pe care le merită pe deplin vârstincii.

 
 

"Astăzi, 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Aș vrea să împărtășim bucuria de a-i putea respecta și sprijini pe toți vârstnicii din România, de a aprecia fiecare moment petrecut alături de ei. De a continua să facem, noi guvernanții, tot ceea ce ne-am propus și au ei nevoie, astfel încât să le asigurăm demnitatea și confortul pe care le merită pe deplin . Eu voi face asta în fiecare zi a mandatului meu. Le transmit dragostea și respectul meu tuturor doamnelor și domnilor de vârsta a treia!", este mesajul transmis de ministrul Rovana Plumb, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, în cadrul unui comunicat remis DC News.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în lume se desfășoară acțiuni și manifestări pe tema efectelor pe care protecția socială o aduce îmbunătățirii calității vieții persoanelor vârstnice.

În România, "Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice" a fost sărbătorita pentru prima dată în anul 1998.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel