Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial. ”El nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final”

Foto: Facebook / Rona Hartner
Foto: Facebook / Rona Hartner

Rona Hartner a divorțat oficial. Artista și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, pe 17 septembrie. Cei doi au pus punct celor trei ani de căsnicie, cu lacrimi în ochi.

După trei ani de căsnicie, Rona Hartner a divorțat oficial, scrie romaniatv.net. Actele au fost semnate oficial la notar pe data de 17 septembrie, într-un moment plin de emoție. 

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

Rona Hartner și Florin Pastramă, scandal de proporții. Replică pentru Brigitt

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a anunțat divorțul de DJ-ul francez. Artista suferă mult și este mult mai sensibilă atunci când vine vorba de femei care trec prin aceeași situație prin care trece și ea. 

Același lucru s-a întâmplat și atunci când a văzut-o pe Brigitte Pastramă cum plânge la televizor din cauza mariajului cu Florin Pastramă. Rona i-ar fi trimis un mesaj brunetei, iar soțul acesteia a luat foc. 

Afaceristul i-a bătut obrazul artistei, în reality-show „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars, după ce a citit mesajul trimis de Rona soției lui, potrivit Spectacola.ro.

Ce a declarat Rona Hartner


„În primul rând, eu nu mă bag deloc în familia lor, să fie foarte clar, nu mă interesează ce fac. Am văzut-o pe Brigitte plângând la televizor și am fost un pic emoționată pentru că și eu trec printr-un divorț și știu cât de greu este când nu te înțelegi în familie. Îi cer scuze lui Florin Pastramă, poate că l-am înțeles greșit, așa se vedea de la televizor că ea ar fi nefericită. Sper să fie fericiți, mă bucur dacă sunt fericiți”, a declarat Rona Hartner pentru Impact.ro.

Rona susține că i-a cerut scuze și personal lui Florin Pastramă pentru sfaturile pe care i le-a dat lui Brigitte, vizavi de relația lor care a pornit în urma unei emisiuni de televiziune. Artista a atenționat-o pe brunetă că viața reală este diferită față de cea din fermă. 

Ce i-a spus Rona Hartner lui Brigitte


„I-am trimis acum câteva mesaje lui Florin și i-am zis că nu vreau să mă bag sub nicio formă. În orice caz, nu vreau să le stric căsătoria, s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Singura chestie, pe care i-am spus-o lui Brigitte, acum trei-patru ani, când au fost împreună la ”Ferma vedetelor”, este să nu ia decizii pripite. Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Lucrurile nu sunt ca în Fermă, asta am vrut eu să îi spun: „Vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi. În Fermă e o viață, iar în viața reală e o altă viață. Lucrurile sunt diferite”, a continuat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel