Romeo Rădulescu și 500 de membri, demisie din PDL: Nu pot coabita cu o conducere marionetă

PDL primește o lovitură dură din partea unui deputat, membru al partidului din 2001. 

Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu şi-a prezentat marţi seara demisia din partid împreună cu 500 de membri, susținând că nu mai poate "coabita cu o conducere marionetă".

"Plec cu strângere de inimă, este singurul partid în care am activat şi pentru care am muncit. Este partidul pe lista căruia am ajuns la înalta demnitate de primar şi ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care mă leagă de acest partid, dar, din păcate, de trei luni, nu mă mai regăsesc aici. Cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de înţelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justiţie şi noi să promovăm infractori", a explicat, pentru Agerpres, Rădulescu.

Deputatul susține că are deja strânse 500 de demisii ale colegilor "cinstiţi şi corecţi" alături de care a părăsit PDL Vâlcea.

Romeo Rădulescu este membru PDL din 2001. A fost consilier municipal, viceprimar şi primar al municipiului Râmnicu Vâlcea până în 2012. Din 2012 este deputat în colegiul Râmnicu Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel