Urmărește emisiunea live


Românii au talent, GOLDEN BUZZ 8 martie. ”Nu am văzut așa ceva NICIODATĂ!” - video

Facebook / Românii au talent
Facebook / Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Vineri seară, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”. A fost acordat al treilea Golden Buzz din sezonul 9.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Kidd Strobe aka Frenchiebabyy, în vârstă de 24 de ani, a impresionat jurații „Românii au talent" cu un număr de contorsionism. Andi Moisescu a apăsat butonul de Golden Buzz.

„Extraordinar!”, a spus Smiley. „Cel puțin pentru mine... ești ireal! Sunt fără cuvinte. Nu am văzut așa ceva niciodată în viața mea", i-a spus Andi Moisescu.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că o să văd așa ceva pe scenă. Despre asta e vorba la acest buton auriu”, a spus ulterior Andi Moisescu. „Nu am mai văzut! E șoc! Mă bucur să văd că sunt uluit, mare lucru”, a adăugat acesta.

VEZI ȘI: ROMÂNII AU TALENT GOLDEN BUZZ. Scandal pe Facebook: Și acum să înceapă cârcotașii...


ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Amintim că Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Acesta a fost acordat de Mihai Petre, care a revenit în calitate de jurat în acest sezon. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare", spusese și Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. În urmă cu două săptămâni, Ema Stoian a primit Golden Buzz, în semn de apreciere din partea juraților. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Jurații pot oferi unui concurent Golden Buzz, fiind trimis astfel direct în semifinalele show-ului „Românii au talent", fără să mai treacă de o altă preselecție. Poate fi apăsat o singură dată pe sezon de fiecare membru al juriuluil. De obicei, se acordă concurenților care se remarcă.

VEZI ȘI: „Românii au talent" - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel