„Românii au talent” - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

Alin Buruiană
Alin Buruiană

În cea de-a treia ediție din sezonul 9 a emisiunii ”Românii au talent”, Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare cu momentul său senzațional.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Vineri seară, printre momentele care au impresionat la „Românii au talent" s-a numărat și cel al lui Alin Buruiană. A impresionat prezentatorii, jurații și publicul prin vocea sa. Nimeni nu se aștepta la o asemenea prestație artistică.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Alin Buruiană, în vârstă de 23 de ani, student, este originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care a început să cânte operă.

Românii au talent, 22 februarie 2019. „Tot timpul mi-au plăcut provocările și cred că acesta este un lucru care mă îndeamnă să particip la acest show. Totodată, este un bun prilej de a mă autodepăși. Dacă aș câștiga, o parte din bani i-aș dona unor asociații ce se ocupă de sprijinirea tinerelor talente, iar cealaltă parte as folosi-o investind în concursuri, audiții care să mă ajute în parcursul devenirii mele artistice. Îmi doresc să devin un artist complex", spune contratenorul care a ridicat juriul în picioare la „Românii au talent”.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Acesta a părăsit scena cu patru de „da”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel