Românii au talent, 22 februarie. GOLDEN BUZZ. Au rămas uimiți

Facebook / Românii au talent
Facebook / Românii au talent

Golden Buzz - Românii au talent 2019. În cea de-a treia emisiune a sezonului nouă din „Românii au talent”, a fost acordat Golden Buzz.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Ema Stoian, în vârstă de zece ani, a primit Golden Buzz la „Românii au talent” de la Andra.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Anul acesta, a participat la Dance World Cup, competiție care a avut loc la Barcelona. A luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance. În afară de dans, este pasionată de muzică, pictură și design vestimentar.

(w670)

Golden Buzz - Românii au talent 2019. „Este genul de copil care a înzestrat mai mult. Sunt câțiva care sunt aleși, sunt binecuvântați și primesc mai mult de la Doamne-Doamne, de la părinți. Mai mult talent”, a spus Andra.

„Extrem de bună! Are tot ce trebuie pentru a dansa. E o fată cu totul și cu totul specială”, a spus ulterior și Mihai Petre.

VEZI ȘI: Ema Stoian, GOLDEN BUZZ la Pro TV. Reacții fulger: Câtă invidie pe unii! Cum poți să scrii că...


Primul Golden Buzz

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Amintim că Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Acesta a fost acordat de Mihai Petre, care a revenit în calitate de jurat în acest sezon. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare", spusese și Andi Moisescu.

VEZI ȘI: PRO TV ar putea să nu mai fie disponibil în unele rețele


Regula Golden Buzz

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Jurații pot oferi unui concurent Golden Buzz, fiind trimis astfel direct în semifinalele show-ului „Românii au talent", fără să mai treacă de o altă preselecție. Poate fi apăsat o singură dată pe sezon de fiecare membru al juriuluil. De obicei, se acordă concurenților care se remarcă.

VEZI ȘI: „Românii au talent" - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel