Românii au talent, 22 februarie. GOLDEN BUZZ. Au rămas uimiți

Rodica Mitu / 22 feb 2019 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii
Facebook / Românii au talent
Facebook / Românii au talent

Golden Buzz - Românii au talent 2019. În cea de-a treia emisiune a sezonului nouă din „Românii au talent”, a fost acordat Golden Buzz.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Ema Stoian, în vârstă de zece ani, a primit Golden Buzz la „Românii au talent” de la Andra.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Anul acesta, a participat la Dance World Cup, competiție care a avut loc la Barcelona. A luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance. În afară de dans, este pasionată de muzică, pictură și design vestimentar.

(w670)

Golden Buzz - Românii au talent 2019. „Este genul de copil care a înzestrat mai mult. Sunt câțiva care sunt aleși, sunt binecuvântați și primesc mai mult de la Doamne-Doamne, de la părinți. Mai mult talent”, a spus Andra.

„Extrem de bună! Are tot ce trebuie pentru a dansa. E o fată cu totul și cu totul specială”, a spus ulterior și Mihai Petre.

 

VEZI ȘI: Ema Stoian, GOLDEN BUZZ la Pro TV. Reacții fulger: Câtă invidie pe unii! Cum poți să scrii că...


Primul Golden Buzz

 

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Amintim că Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Acesta a fost acordat de Mihai Petre, care a revenit în calitate de jurat în acest sezon. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare", spusese și Andi Moisescu.

 

VEZI ȘI: PRO TV ar putea să nu mai fie disponibil în unele rețele

 


Regula Golden Buzz

 

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Jurații pot oferi unui concurent Golden Buzz, fiind trimis astfel direct în semifinalele show-ului „Românii au talent", fără să mai treacă de o altă preselecție. Poate fi apăsat o singură dată pe sezon de fiecare membru al juriuluil. De obicei, se acordă concurenților care se remarcă.

 

VEZI ȘI: „Românii au talent" - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24