Ema Stoian, GOLDEN BUZZ la Pro TV. Reacții fulger: Câtă invidie pe unii! Cum poți să scrii că...

Românii au talent / Foto Facebook
Românii au talent / Foto Facebook

Ema Stoian a primit, vineri seară, la „Românii au talent”, Golden Buzz, în semn de apreciere din partea juraților.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină. Anul acesta, a participat la Dance World Cup, competiție care a avut loc la Barcelona. A luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance. În afară de dans, este pasionată de muzică, pictură și design vestimentar.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Vineri seară, a uimit jurații cu momentul ei artistic, iar Andra a apăsat pe butonul de Golden Buzz. „Este genul de copil care a înzestrat mai mult. Sunt câțiva care sunt aleși, sunt binecuvântați și primesc mai mult de la Doamne-Doamne, de la părinți. Mai mult talent", a spus Andra. „Extrem de bună! Are tot ce trebuie pentru a dansa. E o fată cu totul și cu totul specială", a spus ulterior și Mihai Petre.

Golden Buzz - Românii au talent 2019. Pe rețeaua de socializare Facebook, cei care au urmărit emisiunea vineri și-au exprimat părerile. Cum se întâmplă de fiecare dată, opiniile au fost împărțite.

Iată câteva dintre mesaje:

Daaa.. a dansat excelent.. mi s-a părut dansul ei asemănător cu al fetiței care dansează in videoclipurile cântăreței Sia. 

Am și eu o întrebare? Oare acei copii cu deficiențe de la școala specială ce au cântat nu merita butonul auriu. Oare este mai important in viață faptul că, câștigi nu știu ce concursuri și ai o grămadă de premii și diplome. Și nu mai unde pune diplomele? Sau este mai importantă sănătatea unor copii ce cânta cu inima, mintea, gândul si creierul. De retinut ce a spus baiatul in culise: Mai rau decat sa nu vezi este sa vezi, dar sa nu ai viziune. Merita Golden Buzz.

Cata invidie pe unii! Cum poti sa scrii ca a fost "o țopaiala" sau ca sunt alții mai buni??

M-a lasat fără cuvinte, dar cu niște emoții greu de explicat.

Fara supărare, dar nu merita. Au fost altii mai buni. Și in acest domeniu și nu numai. Fără hate va rog. Imi spun parerea. A dansat minunat, pt varsta ei, nu zic nu. Dar nu pt GOLDEN...

Este într-adevăr minunat acest copil! Performanta, artă, la numai 10 ani! Dumnezeu să o binecuvânteze numai cu bucurii!

Toți ne-am dori să avem un așa copil talentat și înzestrat! Momentul a fost perfect! Felicitări!


VEZI ȘI: PRO TV ar putea să nu mai fie disponibil în unele rețele


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel