ROMÂNII AU TALENT, 2 MARTIE 2018. Trupa de breakdance Ripperz, GOLDEN BUZZ

Trupa de breakdance Ripperz a fost trimisă în ediția de vineri, 2 martie, direct în semifinala Românii au talent, prin GOLDEN BUZZ, de către Andi Moisescu.

Ripperz, o formație de breakdance care dansează de 11 ani, merge direct în semifinală după un moment plin de energie, în care munca, talentul și entuziasmul și-au spus cuvântul. 

Trupa Ripperz a venit la Românii au talent plină de curaj și pusă pe fapte mari: „Venind din orașe mici, cu dorințe mari, parcă sensul vieții tale e altul. Îți dorești din ce mai mult să fii și tu cineva, chiar dacă vii dintr-un oraș mic", a declarat un membru al trupei.

„Eu cel puțin, mi-am dedicat viața făcând asta și învățând din asta, cum să fii om, cum să apreciezi oamenii din jurul tău. Am găsit o scară de bloc, am început să ne mișcăm acolo, să dezvoltăm schemele acolo, după care, am plecat în Italia, m-am stabilit acolo. Făceam streetshow-uri cu o trupă de acolo. Cam două luni de zile am dormit pe străzi. Nu a fost exagerat de greu atât timp cât noi dansam, ne câștigam pâinea din asta și aveam energia pozitivă de a trece mai departe și a merge pe drumul ăsta", a dezvăluit unul dintre dansatori.

„Suntem de 11 ani în comunitatea de hip-hop și breaking în România, doar că e prima apariție în formula de față. Am stat mai mult să ne antrenăm, să progresăm împreună și mai apoi, când ajungem la un nivel, să putem apărea cu ceea ce am învățat", au dezvăluit băieții de la Ripperz.

Andi Moisescu a apăsat pe GOLDEN BUZZ fără să stea prea mult pe gânduri: „Eu zic că 11 ani au fost de ajuns și că momentul vostru a venit!"

„Eu mă simt poate cel mai bine din juriu când mă raportez la cultura urbană și în general, la cultura hip-hop. Mă regăsesc în ea foarte mult. Sunt foarte atașat de ceea ce se cheamă old-school, de felul în care el a început (...) ei aveau legătură foarte mare cu începutul, ei erau de acolo, din povestea inițială (...)", a declarat Andi Moisescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel