România - Norvegia cu copii în tribune. UEFA, gest de neînțeles: Și-a cerut scuze

Conform FRF, 30.000 de copii vor fi prezenți la meciul România - Norvegia de pe Arena Națională de marți seară, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Această veste i-a luat prin surprindere pe oaspeți, care au aflat de acest lucru abia la sosirea pe aeroport, dar s-au adresat celor de la UEFA, conform Mediafax.

Accesul suporterilor la meciurile echipei naționale a României a fost suspendat în urma scandărilor rasiste în timpul partidelor cu Spania și Malta. Cu toate acestea, UEFA a permis românilor să aducă doar copii sub 14 ani la întâlnirea cu nordicii din preliminariile Campionatului European din 2020.

Norvegienilor nu le-a picat bine această situație, iar selecționerul Lars Lagerback a precizat în cadrul conferinței de presă că este pregătit să scoată echipa de pe teren în cazul în care și suporterii mici vor acționa precum cei mari.

"Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut. Sunt lucruri îngrijorătoare și nu știu cum ar trebui să reacționăm. Nu știam că UEFA are aceste reguli. Nu înțeleg această regulă, dar trebuie să o respect", a spus Lagerback, într-o conferință de presă.

Federația din Norvegia a cerut celor de la UEFA să li se răspundă la câteva întrebari în ceea ce privește decizia luată față de suporterii români. UEFA și-ar fi cerut scuze pentru cum a gestionat situația cu România. "UEFA și-a cerut scuze de la noi atât verbal, cât și scris", a anunțat Svein Graff, managerul pe partea de comunicare a nordicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel