EXCLUSIV  România, avantaj MAJOR în tratamentul VIITORULUI! TOȚI ne vor invidia

Radu Gănescu, președintele COPAC, a vorbit despre avantajele pe care le are România atunci când vine vorba despre implementarea la nivel naţional a unui sistem de telemedicină. 

Radu Gănescu, președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (COPAC), a vorbit, în cadrul dezbaterii "TELEMEDICINA - Impactul noilor tehnologii în sistemul de sănătate din România (II)", despre faptul că România are un avantaj faţă de alte ţări în ceea ce priveşte posibilitatea implementării telemedicinei.

"Telemedicina e o parte importantă a medicinei, o parte pe care şi România o poate folosi şi o poate face atât în beneficiul sistemului de sănătate, al profesioniştilor şi al pacienţilor, cât şi al autorităţilor, pentru valoarea financiară şi pentru investiţiile care se pot aduce în calitatea şi confortul pacientului.

Cred că suntem una dintre ţările care poate aduce foarte bine telemedicina în sistemul de sănătate, pentru că suntem una dintre ţările cu cei mai buni IT-işti din lume, cu performanţă în acest domeniu. Nu rămâne decât să le conectăm iar beneficiul ar fi al nostru al tuturor", a explicat Radu Gănescu.

VIDEO: 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel