Robu a interzis manelele și grătarele în Timișoara. Badea, reacție explozivă!

Irina Constantin / 28 noi 2019 / 07:50 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea dansează ca pe manele
Mircea Badea dansează ca pe manele

Mircea Badea a reacționat după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a decis să interzică grătarele, manelele și dedicațiile în oraș. 

Vezi aici știrea: Manelele și grătarele, INTERZISE în Timișoara

”Tu-ți dai seama că e daună totală?” a reacționat Mircea Badea, care a spus despre Nicolae Robu că e un primar ”neconvențional”. 

”Băi, așa ceva? Cine este generalul? Atenție, cât de tare: ”Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”. Băi, degajatoare de mirosuri, tu ai mai auzit? Nici nu știu de dr*cu se interzice! Tu ai degajator de mirosuri? Deci, ce se interzice frate? Cum se aplică dispoziția asta a lu primaru Robu. Vine poliția locală, care se transformă în poliția manelelor și zice: ”Tu - asculți manele”/ ”Nu, să moară care ascult eu manele”/ ”Dar cine e ăsta?”/ ”Jon Bon Jovi”/ ”De unde?”/ ”Nu știu de unde e”/ ”Băi, de undeva e sigur, că e manelist”. Sau de unde știe organul, cum identifică el maneaua? (...) Nu mai zic despre degajatoarele de mirosuri de intensități deranjante... cum măsori asta? Care e unitatea de măsură a mirosului?” a comentat Mircea Badea, în emisiunea de miercuri. 

Ulterior, în emisiune, Mircea Badea a pus o melodie a formației de heavy metal Metalica și a dansat așa cum se dansează pe manele. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22