Manelele și grătarele, INTERZISE în Timișoara

Edilul municipiului nu va mai permite ascultarea manelelelor și aprinderea grătarelor pe domeniul public.

Primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a interzis manelele și grătarele în aer liber, pe domeniul public al orașului, precum și practica anunțării de dedicații, conform Mediafax.

Nota internă semnată de Robu, adresată tuturor structurilor Primăriei, motivează că decizia a fost luată având în vedere „unele lucruri neavenite" petrecute în oraș.

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante", scrie în nota internă.

Edilul a trimis nota Societății „SC Piețe SA", Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale și, spre știință, tuturor structurilor Primăriei Municipiului Timișoara și subordonate sau aparținătoare.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27