Robert Negoiță și cei 46 de lei pentru mâncare. Secretul sănătății primarului Sectorului 3: Sunt patru aspecte de care țin cont

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Robert Negoiță a fost prezent la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, unde a fost întrebat în legătură cu declarația lui anterioară despre coșul de 46 de lei din care trăiește 3 zile.

El a afirmat că:

„Am mai puțin de 70 kg. Profilaxia este pentru toată lumea și nu costă bani, patru elemente care ne feresc: apă, aer, soare, foame.

Declarația mea a fost ruptă din context. Ce voiam să spun e ca mănânc foarte puțin și foarte simplu. A fost o declarație nefericita, am cumpărat o caserolă de fasole bătută, una de hummus, o caserolă de salată de vinete, un litru sau doi de lapte și două pâini. Nu e ca și când nu îmi permit să cumpăr.

Eu am crescut într-o casă de vegetarieni, în copilărie s-a consumat doar pește. Mănânc foarte rar carne, pentru ca consum fasole care conține proteină. Fasolea este alimentul care îmi place cel mai mult, dacă aș putea, aș mânca numai fasole. Mă credeți pe cuvânt că dacă am doar ciorba de fasole, nu îmi trebuie nimic altceva”.

Robert Negoita: La un moment dat, beam in fiecare seara

Întrebat de Victor Ciutacu dacă consuma alcool, acesta a afirmat:

„Foarte rar beau, la un moment dat începusem să beau mai mult, și mi-am dat seama că începusem să beau în fiecare seară. La un moment dat, am citit că cineva care bea în fiecare seară este alcoolic, nu se poate așa ceva. Mi-a fost foarte greu să renunț la acel pahar de vin în fiecare seară”.

Vă reamintim că Robert Negoiță a declarat la începutul luni, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că reușește să mănânce 3 zile cu 46 de lei.

Primarul Sectorului 3 a zis atunci: „Atât cât să-mi ajungă. Chiar nu cheltuiesc. Până să vin la dumneavoastră la emisiune, mă luase foamea. Am intrat într-un magazin de cartier și am dat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. Și da, în continuare locuiesc într-un apartament cu două camere. Nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești”.

Denise Rifai l-a întrebat câți bani cash are, în acel moment, la el, iar Robert Negoiță a zis: „Cred că am vreo 2.000 de lei, poate 3.000 lei, dar sunt albaștri de la blugi pentru că îi am demult timp acolo, îi am să-i țin să fie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel