Robert Negoiță: „Am dat pe mâncare 46 de lei. Îmi ajunge trei zile”. De ce banii primarului Sectorului 3 sunt albaștri și cât are la el mereu

Robert Negoiță a fost întrebat cu câți bani cash umblă la el.

Primarul Sectorului 3 a zis: „Atât cât să-mi ajungă. Chiar nu cheltuiesc. Până să vin la dumneavoastră la emisiune, mă luase foamea. Am intrat într-un magazin de cartier și am dat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. Și da, în continuare locuiesc într-un apartament cu două camere. Nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești”.

Denise Rifai l-a întrebat câți bani cash are, în acel moment, la el, iar Robert Negoiță a zis: „Cred că am vreo 2.000 de lei, poate 3.000 lei, dar sunt albaștri de la blugi pentru că îi am demult timp acolo, îi am să-i țin să fie”.

Cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai l-au purtat pe Robert Negoiță atât prin culisele politicii, cât și prin viața personală a acestuia.

„Ce caută un milionar de succes în politică?”, „Ce lecții i-ați putea da lui Nicușor Dan?”, „Ați putea să o bateți pe Gabriela Firea?”, „V-ati aventurat vreodată prea mult?”, „De câte ori v-ați certat de la bani cu frații dvs.?”, „Câți bani învârtiți în paradisurile fiscale?”, „Câți copii aveți?”, “Sunteți un primar curat?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate acestuia în ediția de duminica aceasta a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel