Robert Negoiţă: Dacă partidul o cere, candidez la Primăria Sectorului 3

robert negoita
robert negoita

Deputatul PSD Robert Negoiţă a declarat sâmbătă că în cazul în care i se va solicita să candideze pentru postul de primar al sectorului 3 va accepta. Social-democratul a susţinut că prin faptele sale îi va lua electoratul actualului primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă.

"Dacă partidul îmi va cere să candidez, să ştiţi că am să o fac şi vreau să demonstrez că nu toţi românii sunt hoţi, corupţi şi mai sunt şi români cinstiţi în ţara noastră", a afirmat Negoiţă la ceremonia pentru primirea a 500 de noi membri în Organizaţia PSD Sector 3.

Social-democratul a susţinut că prin faptele sale îi va lua electoratul actualului primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă. "Sunt foarte trist şi nu credeam vreodată să-mi fie ruşine că port numele de Negoiţă. Mi-e ruşine pentru că nu mă onorează ce a făcut Liviu Negoiţă în sectorul 3 până acum, dar în următorul mandat am să fac tot posibilul să spăl ruşinea de pe acest nume de Negoiţă. Cu faptele îi voi lua electoratul fostului primar Liviu Negoiţă", a afirmat deputatul PSD. Robert Negoiţă a spus că locuieşte de aproape opt ani în sectorul 3 al Capitalei şi că dispune de foarte multe resurse financiare în ceea ce priveşte campania electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel