EXCLUSIV  Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, afirmații explozive la DCNews

Scutaru Cristina / 07 aug 2018 / 18:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Robert Negoiţă, primar al Sectorului 3, vine la interviurile DC News. Interviul este LIVE!

Emisiunea o puteți urmări miercuri, 8 august, începând cu ora 11:00. Interviul cu Robert Negoiță este disponibil atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube chiar în acest articol. Edilul urmează să facă declarații explozive pe care nu trebuie să le ratați!

Robert Negoiță este primarul Sectorului 3 al Capitalei. A intrat în administrația publică în 2012, când a fost ales de către cetățeni să administreze cel mai mare sector al Bucureștiului.

"Înainte de 2012, am făcut management privat. Încă de la începutul anilor '90, am înființat și administrat o serie de companii, care s-au dovedit a fi proiecte de succes. Între 1996 și 1998 am administrat compania Euroline, apoi am înființat-împreună cu fratele meu-compania Pro Confort, care din 2004 a devenit Confort Group. În 2007, primeam un premiu pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană – Rin Grand Hotel. Am renunțat la managementul privat în 2008, când m-am dedicat carierei politice. Am fost deputat, iar în 2012 am intrat în administrația publică, unde sunt convins că-prin stăruința și răbdare-se poate face performanță!", spunea Robert Negoiță.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25