Robert Cazanciuc: Tudose, binevenit în PSD. A părăsit partidul fără voia sa

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Robert Cazanciuc a vorbit despre revenirea lui Tudose în PSD și despre schimbările din partid.

Robert Cazanciuc a spus că orice membru de partid este binevenit în PSD în condițiile în care a părăsit partidul fără voia sa, referindu-se la Mihai Tudose. Politicianul l-a lăudat pe Tudose și a spus că are așteptări ca venirea lui să contribuie la un PSD în care deciziile se iau în comun, nu în privat.

„E binevenit orice membru de partid care a plecat din PSD fără să-și dorească acest lucru. Și Mihai Tudose și alți colegi au plecat din PSD ca urmare a unor decizii luate la un moment dat de conducerea partidului. Mihai Tudose este omul care are peste 20 de ani în partid, o experiență în administrație foarte mare, o experiență politică foarte mare. Cu siguranță, plecând de la organizația din Brăila, poate să aibă o contribuție importantă de aici încolo la ceea ce ar trebui să fie o nouă viziune a PSD, un PSD așezat pe alte baze în care dialogul real să conteze, în care deciziile să se ia în jurul mesei rotunde, prin dialog, nu în format restrâns, seara, undeva, într-un loc mai puțin văzut, cu decizii puse pe masa colegilor a doua zi", a spus Robert Cazanciuc, la Digi 24.

Tudose a văzut cum se iau deciziile în PE

 

Cazanciuc a spus și că speră ca Tudose să dea exemplu colegilor săi, arătându-le cum se iau deciziile la Bruxelles, contribuind la relegitimarea PSD și a social-democrației românești.

„Sper ca Mihai Tudose, venind și le Bruxelles acum, având suficient timp să vadă cum se iau deciziile în Parlamentul European, să contribuie la această deschidere, această reașezare a PSD-ului pe alte baze ca să ne dea nouă ocazia să arătăm oamenilor ce înseamnă social-democrația în România", a încheiat Cazanciuc.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27