Robert Cazanciuc, despre Marko Attila: Nu poate scăpa nimeni. E o chestiune de timp

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, la Bruxelles, că aducerea dintr-o altă țară UE a unei persoane pentru a fi supusă unei proceduri judiciare e doar o chestiune de timp. 

"Cu siguranță, nu poate scăpa nimeni și cred că sunt destul de multe cazuri de persoane care au fugit în afara spațiului UE și care au fost aduse, mai devreme sau mai târziu, în România pentru a executa o anumită pedeapsă. Cu siguranță, în cazul prezentei cuiva în spatiul UE nu este decât o chestiune de timp pentru a fi adus în România pentru o procedură judiciară", a spus Robert Cazanciuc, fără a face referire directă la cazul lui Marko Attila.

Ministrul a fost întrebat dacă România va sesiza Comisia Europeană pentru a declanșa procedura de infringement împotriva Ungariei, în care în care nu va da curs unui mandat european. "Fiecare stat membru este obligat să respecte procedura europeană, nu cred că vreun stat membru al UE își va permite să nu respecte procedura", a spus Robert Cazanciuc, potrivit hotnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel