Robert Cazanciuc: Cred că toți membrii Guvernului se îngrozesc de ce va urma

Klaus Iohannis este creditat cu aproximativ 39% din opțiunile de vot ale românilor, potrivit estimărilor din exit-poll-uri, în primul tur al alegerilor prezidențiale, din 10 Noiembrie 2019.

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, invitat la TVR 1, duminică seara, după încheierea votului, a spus nu a auzit pe nimeni care să fi votat cu Klaus Iohannis:

"Eu aș spune ca Iohannis să-și păstreze sticla de șampanie pentru vremuri mai bune. E complicat să votezi cu Klaus Iohannis. Nu am auzit pe nimeni să voteze cu el în aceste zile și am vorbit cu foarte mulți oameni. Cred că oamenii sunt pur și simplu speriați de faptul că va călca în picioare totul ca și până acum", a spus Cazanciuc la TVR 1.

"Îmi aduc aminte de o imagine de la depunerea jurământului. Nu știu dacă ați remarcat, cu excepția a doi miniștri, cred, toată lumea și-a pus mâna la inimă când s-a intonat imnul. Face acest gest Klaus Iohannis, dar să-l facă tot Guvernul!? Adică, cred că sunt îngroziți și membrii Guvernului de ce va urma dacă nu ascultă ordinele lui Iohannis”, a susținut Răzvan Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel