Rita Ora, nou iubit

Rita Ora se întâlnește cu Tyrone Wood, fiul rockerului Ronnie din trupa Rolling Stone. 

Starul pop s-a văzut în secret cu chitaristul și consultantul privat de artă timp de mai multe luni - și lucrurile par să devină serioase.

O sursă a spus: "Rita și Tyrone s-au întâlnit anul trecut, dar doar recent și-au dus relația la nivelul următor", "În timp ce totul este nou pentru ei, se înțeleg foarte bine și au fost chiar și într-o vacanță împreună. Ritei îi place de Tyrone pentru că, spre deosebire de foștii ei, el este un om pe care nu-l interesează faima. El lucrează foarte mult și pentru caritate, iar ea consideră acest lucru atractiv. Și l-a susținut cu adevărat în acest aspect."

În timp ce nu există nici o scăpare din celebrul său patrimoniu, Tyrone - care a crescut cu copiii lui Mick Jagger, Lizzie și Jimmy și chiar a fost fotografiat la vârsta de trei ani cu Michael Jackson la Disneyland - a evitat stilul de viață rock 'n' roll pentru o muncă stabilă și o viață de normalitate relativă.

Este prima relație a cântăreței de când s-a despărțit de fiul celebrului designer Tommy Hilfiger, rapperul Rocky, în iulie 2015, relatează TheSun

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel