Rihanna este însărcinată. Primele imagini cu burtica

Foto: Instagram @badgalriri
Foto: Instagram @badgalriri

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil. 

Rihanna este însărcinată. Artista în vârstă de 33 de ani și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți anul acesta. 

Cei doi au făcut o ședință foto în New York, prin care au confirmat zvonurile din ultima perioadă. Cântăreața apare în imagini cu o burtică de gravidă destul de dezvoltată, semn că sarcina are deja câteva luni, scrie People

Artista din Barbados a fost numită „iubirea vieții” de rapperul din Harlem, New York, într-un interviu cu GQ. Zvonurile privind faptul că ei ies la întâlniri datează din 2013, când Rocky a susținut-o pe cântăreață în timpul Turneului Mondial Diamonds.

„Pentru mine, ea valorează cât milioane de alte femei. Când știi, pur și simplu știi. Ea este aleasa”, a transmis rapperul. Rihanna și ASAP Rocky au participat în videoclipul rapperului pentru piesa „Fashion Killa” din 2013. Vezi AICI cine este A$AP Rocky. 

Anul trecut, Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor

Rihanna a devenit astfel, în 2021, cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, scria Forbes.

Artista a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, transmitea atunci BBC. Cea mai bogată femeie din showbiz, Oprah Winfrey, are o avere de 2,7 miliarde de dolari. 

Decizia de a-și lansa propriul brand de produse cosmetice, în 2017, pentru a face 'femeile de pretutindeni să se simtă incluse' i-a adus, patru ani mai târziu, unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Mare parte din averea sa, respectiv 1,4 miliarde de dolari, a fost dobândită din Fenty Beauty. Rihanna deține 50% din această companie. Cealaltă jumătate a brandului este deținută de Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault.

Artista în vârstă de 33 de ani mai are 3 miliarde de dolari de la compania de lenjerie intimă - cu o valoare estimată la 270 de milioane de dolari -, dar și din muzică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel