Revocare Lazăr, răspuns Iohannis. Bolcaș, ipoteză cheie

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat răspunsul Președintelui României, Klaus Iohannis în cazul declanșării procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, de către ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Lucian Bolcaș consideră că Președintele României, prin acțiunile sale, se opune total programului de guvernare, lucru de care nu sunt capabile partidele de opoziție. 

Este o justificare a luărilor de poziție total neconstituționale dovedindu-se că în România, la ora actuală, există două partide politice: partidul de guvernământ, care a ieșit victorios în alegeri, și partidul președintelui. Asta este lupta politică în România și împotriva României. Domnul Klaus Iohannis găsește orice fel de prilej pentru a face acest lucru, ce adevăratele partidele politice de opoziție nu sunt capabile să facă, și anume să opună un program de guvernare, să propună niște măsuri mai eficiente decât cele ale guvernanților. Incapacitatea acestor partide, PNL, USR, nu este o alternativă pentru România. Asta este îngrijorător., a afirmat Lucian Bolcaș în cadrul emisiunii News Line, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel