Revocare Lazăr. Iohannis - Toader, conflict. Pieleanu: Este îngrijorat. Trebuie să intervină

Președintele României
Președintele României

Președintele Klaus Iohannis îl atacă pe ministrul Justiției după ce a declanșat procedura de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr. Sociologul Marius Pieleanu a comentat situația tensionată dintre cei doi.

Marius Pieleanu este de părere că Președintele României, Klaus Iohannis, iese la atac din cauză că este îngrijorat când vede că Guvernul Dăncilă devine un guvern serios, care se ține de promisiunile electorale. Totodată, sociologul îl vede pe Tudorel Toader ca unul dintre cei mai performanți miniștrii ai Cabinetului Dăncilă.

"Tudorel Toader este unul dintre cei mai performanți miniștrii pe care Guvernul Dăncilă îi are. Împreună cu Olguța Vasilescu, ministrul Teodorovici și Premierul însăși sunt cei mai importanți membri ai Guvernului. Crește de la o zi la alta favorabilitatea. Populația, în general, acceptă aceste mișcări, aceste acțiuni politice și profesionale pe care Tudorel Toader le realizează în ultimele luni. Are un mandat consistent și în continuare promite mult mai multe. De asta este și îngrijorat președintele Iohannis, pentru că începe să se construiască un guvern foarte serios care dă semne că vrea să se țină de promisiunile electorale. 

În mod evident domnului Iohannis nu îi convine. Președintele nostru, în calitatea sa de mediator, trebuie să intervină în favoarea cetățeanului de rând pentru ca să se termine odată războiul româno-român., a spus Marius Pieleanu la România TV, în emisiunea Cristinei Șincai.

Vezi și: Lazăr, revocare. Iohannis îi cere demisia lui Toader: Reacție dură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel