Revenire Blaga. Chirieac: Klaus Iohannis nu are cum să scape

Invitat în platoul "Punctul de întâlnire", de la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat revenirea lui Vasile Blaga.

"Revenirea lui Vasile Blaga înseamnă o mică şansă pentru Klaus Iohannis să ajungă în turul doi al prezidenţialelor. Astăzi, nu are nicio şansă. Acolo, va fi reprezentantul PSD, cine va fi acesta. A pierdut grav Klaus Iohannis cu felul în care a fost sfătuit de doi sau trei consilieri de la Cotroceni, care l-au împins în această zonă uşor extremistă, cu diverse accente, uneori fasciste, unde nu avea ce să caute. Pentru locul său, cred că se bat Dacian Cioloș, cu şanse mari, şi să vedem poziţionarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Revenirea lui Blaga reprezintă o şansă pentru Iohannis, în situaţia în care va fi înlocuit Ludovic Orban de la şefia PNL. Cineva a încercat două manevre, dacă vrei. E un cleşte care-l ţine prizonier pe Klaus Iohannis: pe de-o parte cei care l-au sfătuit să meargă în zona "hashtag", iubind DNA, iubind cătuşele şi a doua chestiune este menţinerea lui Ludovic Orban în funcţia de președinte PNL. Din acest cleşte, nu are cum să scape Klaus Iohannis. Este tras în jos (....) Vasile Blaga chiar se ocupă de organizare. Este urmaşul lui Octav Cozmâncă", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel