Restaurant ars în întregime, în toiul nopții. Cauza incendiului a fost stabilită

Un incendiu puternic a distrus un restaurant din Galați și a produs panică în blocul de lângă acesta.

UPDATE: Incendiul care a distrus, în noaptea de luni spre marţi, un restaurant cu etaj din centrul municipiului Galaţi, a fost cauzat de un scurt-circuit la instalaţia electrică, a declarat plutonierul major Dan Ionaşcu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

"Cauza incendiului, după o primă evaluare, este un scurt-circuit la instalaţia electrică a restaurantului, cel mai probabil suprasolicitată şi necalibrată corespunzător la seria de consumatori", a spus Ionaşcu.

- Știrea inițială - 

Zeci de locatari au fost evacuați de urgență de către pompieri, iar doi au ajuns la spital intoxicați cu fum. Din fericie, în restaurant nu se mai afla nimeni. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia după două ore.

Incendiul ar fi izbucnit imediat după miezul nopții, iar restaurantul a fost cuprins în totalitate de flăcări în numai câteva minute. Fumul dens a pătruns imediat în blocul lipit de restaurant, iar oamenii au declarat că nu se mai vedea nimic în jur, relatează Antena 3.

În total, 40 de oameni au fot evacuați de pompieri și polițiști., iar două femei, în vârstă de 19 și 91, au fost transportate la spital. Ancheta pompierilor urmează să stabilească ce anume a declanșat incendiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel