Replica lui Predoiu, după ce Boc a afirmat că-l susține pe Iohannis

Cătălin Predoiu, replică pentru Emi Boc
Cătălin Predoiu, replică pentru Emi Boc

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la Președinție, a comentat miercuri, pentru Mediafax, afirmația fostului premier Emil Boc potrivit căreia, în cazul în care va fi solicitat, îl va susține "total" pe Klaus Iohannis în campania pentru Cotroceni.

Susţinerea pe care fostul lider al PDL Emil Boc o acordă unei candidaturi a lui Klaus Iohannis la Preşedinţie era de aşteptat, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, adăugând ulterior că: "Având în vedere cele petrecute în ultimele luni, nu este o surpriză. Regret şi acum că nu a intrat in competiţia internă (n.r- Emil Boc). Dacă ar fi câştigat-o, eu l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva", a spus candidatul PDL la Preşedinţie. 

Citește și ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis- punctele tari și slabe, potrivit analiștilor

Întrebat miercuri dacă preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar fi o variantă mai bună pentru Preşedinţie decât Crin Antonescu, fostul lider al PDL,  Emil Boc, a răspuns că "Iohannis porneşte cu prima şansă" şi că, "dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale".

"Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum", a spus Boc, la o conferinţă de presă, desfăşurată la Cluj-Napoca.

Întrebat dacă se va implica în campania electorală pentru Klaus Iohannis în cazul în care va fi solicitat, Boc a răspuns: "Categoric da".

"Îl susţin cu toată convingerea şi voi face campanie pentru Iohannis cât îmi va fi cu putinţă. Total, adică", a subliniat fostul preşedinte al PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel