EXCLUSIV  Renata Iancu, la Părinți Prezenți! Copilul și divorțul părinților. Cum explicăm micuțului ceea ce s-a întâmplat, de ce adulții merg pe drumuri separate? / VIDEO

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, moderată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 31 martie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre divorțul părinților. Alături de psihologul Renata Iancu vom vedea cum să explicăm unui copil ceea ce s-a întâmplat și de ce părinții lor merg pe drumuri separate.

În viața noastră, există momente când drumurile cuplului devin neclare și, în ciuda eforturilor, călătoria comună ajunge la o răscruce dureroasă.

Nici măcar nu mai contează motivele, cine-i vinovat, cum s-a consumat relația. În schimb, preocuparea principală devine adesea despre modul în care ne descurcăm cu următorii pași, mai ales atunci când există copii implicați.

Cum explicăm unui copil ceea ce s-a întâmplat și de ce părinții lor merg pe drumuri separate? Foarte mulți copii trec printr-o traumă care poate fi provocată mai ales de modul greșit în care părinții aleg să se separe.

Așa că la Părinți Prezenți va veni un specialist pentru a ne oferi cele mai bune sfaturi cu privire la acest subiect greu: psihologul Renata Iancu. Vom afla în această ediție:

Ce îi spunem pentru prima dată copilului?

Cum simte copilul separarea părinților?

Părinții să rămână împreună până când mai crește copilul?

Cum simte adultul divorțul?

Capcanele divorțului

Cum minimalizăm suferința provocată de divorț, atât pentru copil, cât și pentru părinți?

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 31 martie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel