Remus Borza, premiat pentru managementul Hidroelectrica

In cadrul Galei "Premiile Nine O'Clock 25 de ani", eveniment organizat de cotidianul de limba engleza "Nine O'Clock", practicianul in insolventa si avocatul Remus Borza a primit premiul pentru "Cel mai performant management", pentru activitatea sa ca administrator judiciar la Hidroelectrica. Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, a reusit sa aduca pe profit si sa transforme in cel mai mare investitor compania energetica nationala.

Un alt premiu oferit de 'Nine O'Clock' a fost "Ambasadorul roman al anului", acordat lui Victor Micula, pentru activitatea desfasurata in calitate de ambasador in Ungaria, pentru contributia la actiunile bilaterale intre Romania si Ungaria.
Titlul de "Ambasadorul strain al anului" i-a fost acordat sefului misiunii diplomatice a Germaniei, Werner Haus Lauk. Distinctia a fost inmanata Letitiei Sburlan, de la Sectia de presa si relatii publice a Ambasadei Germaniei.

Omul politic al anului: Klaus Iohannis

In cadrul aceluiasi eveniment, Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis a fost desemnat "Omul politic al anului". Pentru modul foarte activ in care si-a facut prezenta in Romania, ambasadorului Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul "Cel mai dinamic debut de sef de misiune diplomatica in Romania".
La sectiunea "Afaceri politice si relatii economice internationale" au fost premiate trei organizatii — Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, NRCC — Netherlands Romanian Chamber of Commerce si PATRES, in timp ce titlul pentru "Cele mai dinamice companii industriale" a fost acordat companiilor Dacia, Softronic si Continental.

Garanti Bank, cea mai dinamică bancă

La categoria "Bancherul strain al anului cu cea mai indelungata activitate in Romania", premiul i-a fost acordat lui Steven van Groningen, presedinte si CEO al Raiffaisen Bank Romania.
Sectiunea "Banci si servicii financiare" a avut, de asemenea, mai multi castigatori: Garanti Bank a primit distinctia pentru "Cea mai dinamica banca", Alpha Bank — "Banca de retail a anului 2015", iar Banca Transilvania — "Excelenta in servicii".
Si la sectiunea "IT&C" au fost mai multi castigatori — Cluj IT, Gecad Net si Teamnet, in timp ce la sectiunea "Comunicatii si industrie digitala" au fost premiati Telekom, Huawei si Oracle.

OvidiuRo-responsabilitate socială de impact


La categoria "Responsabilitate sociala de impact", castigatori au fost desemnati Fundatia Vodafone, Asociatia Environ si Fundatia OvidiuRo.
"Ambasadorii culturali ai Romaniei" au fost desemnati copiii de la Corul Allegretto, care, la finalul evenimentului, au sustinut si un recital.

Distinctia pentru "Cea mai implicata organizatie inter-guvernamentala in proiecte socio-culturale din Romania" i-a revenit Agentiei de Cooperare si Coordonare Turca — TIKA, "pentru numeroasele proiecte de succes in sanatate, educatie, cultura si sport desfasurate in Romania", se arata intr-un comunicat Hidroelectrica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel