Remaniere Guvern. Marian Oprişan: Paul Stănescu este un ministru care...

Bogdan Cotigă / 24 oct 2018 / 11:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Miniştrii care nu comunică nu au ce căuta în funcţii guvernamentale, iar Paul Stănescu 'nu a comunicat deloc', a declarat miercuri preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

'Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru', a afirmat Oprişan, la Parlament, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat dacă Paul Stănescu a comunicat bine, Oprişan a spus: 'În opinia mea, nu, nu a comunicat deloc. Este colegul meu, este om destoinic, un preşedinte de Consiliu Judeţean bun, dar la capitolul comunicare în ceea ce priveşte activitatea MDRAP aceasta nu a existat'.

'Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat', a adăugat el, întrebat dacă Lia Olguţa Vasilescu ar un ministru mai bun al Dezvoltării decât Paul Stănescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22