Regina Elisabeta, expertă la imitarea liderilor politici. Biograf regal: Îl face la perfecţie pe Boris Elţîn

Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru simţul umorului dezvoltat, dar un biograf regal spune că suverana se pricepe de minune la imitarea unor alţi lideri politici. 

"Răsul şi tratarea multor situaţii cu umor a fost o tehnică importantă care i-a asigurat cumva supravieţuirea", a transmis Robert Lacey, istoric şi biograf regal, citat de BBC

"Evident, îşi ia jobul foarte în serios, dar asta nu o împiedică să aibă un simţ al ridicolului foarte dezvoltat", a mai spus el. 

Sir Anthony Seldon, alt scriitor şi istoric regal, a spus şi el că "o caracteristică definitorie a Reginei este că nu se ia prea în serios. Asta a contribuit din plin la succesul ei ca suverană. Îi lipseşte acea pompozitate, ireverenţa. E în stare să râdă atunci când lucrurile nu merg bine şi să meargă mai departe". 

În privat, se pare că Regina imită foarte bine personalităţi politice marcante, dar şi alte celebrităţi. 

Karen Dolby, autoarea cărţii "Wicked Wit of Queen Elizabeth II", a precizat că "Regina îl imită la perfecţie pe Boris Elţin, fostul lider al Rusiei". 

Ce le-a spus unor turişti americani care au întrebat-o dacă a cunoscut-o vreodată pe Regină

 

Conform acesteia, acum câţiva ani Regina s-ar fi întâlnit din întâmplare cu mai mulţi turişti americani în apropierea reşedinţei Balmoral. Aceştia nu au recunoscut-o, dar au întrebat-o dacă a întâlnit-o vreodată pe Regină. Cu umor, aceasta a replicat că "nu, dar el a întâlnit-o", arătând spre ofiţerul care era desemnat să o protejeze. 

Şi nu este singura întâmplare de acest fel. Conform aceleiaşi autoare, o vânzătoare i-a spus într-un magazin că "arătaţi exact ca Regina", la care Elisabeta a II-a a spus că "e reconfortant să ştiu asta". 

"Regina vede imediat când cineva din jurul ei nu se simte în largul său. Are această abilitate de a vedea partea amuzantă a vieţii şi asta o ajută să rămână aproape de oamenii din jurul ei", a mai spus şi Sir Anthony. 

Dolby a mai povestit o întâmplare cu Regina, după o întâlnire cu premierul Canadei, Jean Chretien. La un moment dat în timpul întrevederii, acesta şi-a rupt pixul în două şi chiar a înjurat cu voce tare. În acel moment, se pare, suverana abia se abţinea să nu izbucnească în râs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel