Redeschidere şcoli. Ioana Constantin: Necesară, indiferent de văicăreala domnului Goe de la Sănătate

Ioana Constantin  Foto: Facebook
Ioana Constantin Foto: Facebook

Ioana Constantin, politician PMP, a transmis un mesaj cu privire la disputa dintre Ministerul Sănătăţii şi cel al Educaţiei pe seama redeschiderii şcolilor după vacanţa de Paşti. 

"Ministrul Educației și premierul trebuie să facă ce trebuie pentru elevi și profesori, indiferent de văicăreala domnului Goe de la Sănătate. Guvernul are obligația să asigure toate condițiile pentru ca elevii să revină la școala clasică. Sunt de neînțeles orgoliile de la Ministerul Sănătății și absolut puerile argumentele despre lipsa bazei legale pentru testele rapide non-invazive.

După pierderile de vieți, cel mai dur cost al pandemiei va rămâne în educație. Nu știm azi ce efecte va avea lipsa accesului la educație pentru aceste generații de copii. Sute de mii de elevi nu au avut acces la internet, nu au avut un dispozitiv de pe care să poată accesa ore online. Sunt case unde există 3-4 copii și 1 singur calculator. Sunt dascăli care ar fi vrut să ofere mai mult elevilor lor, dar nu au avut infrastructura necesară pentru cursurile online. Acestea sunt drame. Iar autoritățile au obligație să readucă, în condiții de siguranță, elevii și dascălii în școli", transmite Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel