EXCLUSIV  Recomandare GENIALĂ pentru o ZODIE, de Revelion: "Faceți precum o PISICĂ!" Ce înseamnă ASTA

Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în perioada 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021. Iată ce-ți rezervă astrele. 

"V-aș recomanda ca săptămâna aceasta să vă bucurați de viață și atât! Veți sta cu gândul la serviciu, la carieră sau la ce face administrația blocului sau alte instituții ți voi aveți treabă acolo, dar... vă prinde anul nou cu Luna în casa a 12, mai retrași, dar Luna se apropie de semnul vostru. Ce înseamnă asta? Înseamnă că trebuie să vă mai distrați și voi, chiar dacă voi cu voi, dimineața, dacă sunteți singuri, vă treziți, vă puneți un pahar de șampanie, începe noul an, vă uitați la un film.

Chiar dacă sunteți singuri, bucurați-vă de singurătate. Dacă nu sunteți singuri, bucurați-vă, fiți cei din casă care se împodobesc, fac glume, se uită la seriale, pun muzică. Dacă aveți copii prin jur, profitați de veselia și bucuria lor.

Eu v-aș ruga săptămâna aceasta să lăsați totul în spate. Trebuie să faceți asta și să vă bucurați! Ca cei mici, care se bucură de orice, când văd un degețel că se mișcă sau cum e o pisicuță, care când vede că se mișcă ceva acolo... așa să fiți și voi săptămâna asta. Găsiți-vă momente să vă comportați ca niște copii. Vă rog să nu exagerați cu mâncarea!", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Fecioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel