EXCLUSIV  RECEPȚIE COTROCENI. Firea, poza ZILEI. Cu cine și-a făcut selfie

receptie cotroceni, firea, poza zilei, selfie
receptie cotroceni, firea, poza zilei, selfie

RECEPȚIE COTROCENI: Gabriela Firea și-a făcut poza zilei, pe 9 mai, la recepția oferită la Palatul Cotroceni.

Primarul General al Capitalei s-a fotografiat cu Ludovic Orban. Rămâne de văzut dacă imaginea va ajunge, până la urmă, în presă sau va rămâne doar o amintire în telefon.

Ce a declarat Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că în România sunt voci care dau foarte uşor vina pe Bruxelles pentru aproape orice, arătând că acesta este cel mai facil discurs din partea celor deranjaţi de standardele europene de democraţie autentică.

"Hrănindu-se într-un mod populist din seva euroscepticismului, unii politicieni pun sub semnul întrebării rolul şi relevanţa Uniunii Europene. Ei sunt cei care omit cu bună ştiinţă beneficiile uriaşe ale apartenenţei la acest proiect, sugerând că ne-ar fi, poate, mai bine în afara marii familii europene. Auzim în ultima vreme în România voci care dau foarte uşor vina pe Europa şi pe Bruxelles pentru aproape orice. Este cel mai facil discurs din partea celor deranjaţi de standardele europene de democraţie autentică. Ceea ce nu spun însă aceşti politicieni este că, fără democraţie, fără stat de drept, fără legi corecte, nu există prosperitate şi bunăstare pentru majoritatea cetăţenilor. Ar exista doar privilegii pentru un grup restrâns aflat la putere", a spus şeful statului, la recepţia oferită în grădina Palatului Cotroceni cu ocazia Zilei Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel