Urmărește emisiunea live


Înregistrări Țuțuianu. Codrin Ștefănescu, reacție fulger: Această teroare se va termina

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a avut prima reacție în direct, la România TV, după ce au apărut noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu în care afirmă că l-a înjurat pe secretarul general adjunct al PSD.

”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față? Mă miră, de ceva timp, domnul Țuțuianu. Domnul Țuțuianu vede numai conspirații, el fiind un conspirator alături de doamna primar general. E prima oară în istoria partidului când un coleg înjură, pe rând, toți colegii din conducere. Va avea multe explicații de dat. Eu nu aș putea să stau la masă, în continuare, cu el, în aceste condiții. Vrea să se laude cât de puternic este. PSD l-a făcut de toate, ministru, vicepreședinte al Senatului. Poate vrea mai mult, să fie președintele Senatului, președintele României, al Consiliului European.

Vreau să le transmit un mesaj colegilor mei: Această teroare se va termina curând. E păcat pentru noi că au ieșit aceste înregistrări în spațiul public. Nu am fi dorit să se afle această chestiune. Domnul Țuțuianu va avea de răspuns la multe întrebări în fața CEX. Lucrurile nu vor rămâne așa, nu putem să le lăsăm așa.”, a afirmat Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Victor Ciutacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel