Răzvan Marin, LĂUDAT de presa belgiană. Ce premiu i s-ar oferi

razvan marin
razvan marin

Răzvan Marin, mijlocaşul român al lui Standard Liege, merită 'Oscarul pentru cel mai bun tânăr' fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din această ţară, la puţine zile după decernarea premiilor Oscar de la Hollywood. 

La fel ca în fiecare an, redacţiile Walfoot.be şi Voetbalkrant le-au propus cititorilor Oscarurile pentru campionatul Belgiei.

'Venit discret în Belgia, Răzvan Marin a făcut senzaţie pe scenele belgiene în anul 2017. Românul a jucat la început roluri mici înainte de a căpăta tot mai multă importanţă în cinematografia belgiană. Marin a reuşit o prestaţie de trei stele la ultima difuzare a filmului Standard - Mechelen şi ar putea obţine un rol în viitorul Blockbuster 'Standard în play-off-ul pentru locurile 1-6'. Rămâne de văzut dacă acest film se va face...', a scris walfoot.be.

Unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul Belgiei, Marin a reuşit trei assist-uri în victoria de sâmbătă cu Mechelen (3-2). Standard are duminică meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul în care vor juca echipele clasate pe primele şase locuri la încheierea sezonului regulat. În ultima etapă a acestuia, echipa din Liege va evolua la Oostende.

În acelaşi articol, Ricardo Sa Pinto, antrenorul lui Standard, obţine 'Oscarul pentru cel mai bun actor', graţie comportamentului său teatral din timpul meciurilor.

[citeste si]

Ultraşii lui Standard au fost răsplătiţi cu 'Oscarul pentru cele mai bune efecte speciale'. 'Oscarul pentru cel mai bun scenariu' a revenit cumpărării lui Anderlecht, cel mai titrat club din fotbalul belgian, de către omul de afaceri Marc Coucke.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel