EXCLUSIV  Răzvan Dumitrescu, emisiune explozivă de 1 aprilie cu Mădălina Hideg și Mirel Palada. Cifre dezastru, dezvăluite la ”Ce se întâmplă?”

Sociologii Mădălina Hideg (institutul ARGUMENT) și Mirel Palada (SOCIOPOL) sunt invitații de astăzi ai lui Răzvan Dumitrescu, la ”Ce se întâmplă?”. 

Emisiunea ”Ce se întâmplă?” de astăzi, 1 aprilie 2021, aduce întrebări cheie și cifre devastatoare. De la ora 12:00, urmăriți pe DCNews și DCNewsTV, precum și pe paginile de Facebook DCNews, emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu, alături de Mădălina Hideg și Mirel Palada.

Celebrul jurnalist anunță cifre dezastru pentru un ministru, din cel mai recent sondaj de opinie, dar și impactul protestelor și cum stau partidele, în acest context, în sondaje. 

Întrebările sunt la fel de devastatoare precum rezultatele sondajului: ”Pe cine va sacrifica Puterea pentru a potoli furia protestatarilor? Cine lipsește din spațiul public fix în aceste momente și de ce? Protestele, capturate politic? De ce susține Iohannis acest lucru?”. 

Totul va fi dezbătut în emisiunea de astăzi de la ora 12:00. Nu o ratați, se anunță date explozive! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel