Răzvan Cuc îi cere lui Tătaru să ia exemplu de la Costache: Faceţi acest lucru

"Jumătate din 'Guwern' nu mai are încrederea Parlamentului", transmite Răzvan Cuc (PSD).

"PSD a votat astăzi pentru demiterea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Moțiunea simplă 'Sănătatea românilor nu este firma de pompe funebre', inițiată de PSD, a fost adoptată cu 164 voturi ”pentru”, 85 voturi ”împotrivă” și 48 de abțineri.

Nelu Tăraru este al șaptelea ministru căruia, în ultimele două luni, Parlamentul i-a cerut demisia. Românii nu mai au încredere în acest guvern care a reușit în jumătate de an să își arate doar incompetența. Nelu Tătaru a demonstrat acest lucru într-un timp record: două luni și jumătate. Două luni și jumătate în care românii au fost nevoiți să asiste neputincioși la incompetența lor.

Ați închis spitalele pentru bolnavii cronici, ați pus la conducerea spitalelor patroni de pompe funebre, prieteni ai PNL, ați mințit cu nerușinare românii în toată această perioadă și ați interzis aberant orice testare masivă a populației. Ajunge! Astăzi Parlamentul vă cere demisia! Măcar acum, în ultimul ceas, luați exemplul de la predecesorul dvs., Victor Costache, și demisionați!", transmite Răzvan Cuc, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel