Răzvan Cuc: Cătălin Drulă minte fără să clipească

Răzvan Cuc: Cătălin Drulă (USR) a  tăcut strategic în cadrul audierilor din Comisia parlamentară
Răzvan Cuc: Cătălin Drulă (USR) a tăcut strategic în cadrul audierilor din Comisia parlamentară

Răzvan Cuc, senator PSD de Neamț,  îl atacă în termeni duri pe Cătălin Drupă, propunerea USR pentru preluarea portofoliului de la Transporturi, după audierea de marți din Comisia parlamentară. Răzvan Cuc demonstrează cu documente că pretendentul de la Transporturi a mințit Comisia în cazul demiterii Consiliului de Administrație de la Autoritatea  Aeronautică Română R.A.

- Propunerea de ministru al Transporturilor a mințit cu tupeu în fața Comisiei parlamentare în fața căreia s-a prezentat pentru audiere. Iată că progresiștii nu sunt doar incompetenți, gălăgioși și cu tupeu, dar sunt și mari mincinoși!

- În cadrul audierii, i-am amintit fostului ministru de „performerii” instalați în funcții de conducere de stiloul domniei-sale. De cel de la Aeroportul Henri Coandă – care și-a pus afiș în aeroport cu propria persoană. De cel de la CFR – „specialistul” care nu a trimis o sticlă de apă copiilor dintr-un tren de călători uitat în câmp. Apoi de episodul „ranga” de la metrou. Lista de „realizări” e lungă, iar domnul „propunere” nu a avut ce spune. A tăcut strategic...

- Dar apoi l-am prins cu o minciună cât casa! O minciună spusă cu un tupeu fantastic. L-am întrebat despre demiterea Consiliului de Administrație a Autorității Aeronautice Române R.A., unde membrii CA au fost demiși abuziv anul trecut.

- Justiția din România a decis că demiterea este ilegală și a dispus repunerea în drepturi a celor dați afară. Mai mult, instanța a dispus ca Autoritatea să plătească fiecărui membru demis abuziv 6 indemnizații lunare. Pentru că legea nu a fost respectată, l-am întrebat pe dl „propunere” dacă va plăti domnia-sa aceste indemnizații?

- Știți ce a răspuns? Că oamenii dați afară au pierdut în justiție și nu trebuie să primească niciun ban! Candidatul la demnitatea de ministru al Transporturilor a mințit cu nerușinare. Și i-a mințit pe toți parlamentarii din comisie, inclusiv pe cei din partidul care l-a propus.

- Iată documentele care dovedesc faptul că decizia instanței este definitivă. Sigur, mai întâi a existat o hotărâre pe fond care a putut fi contestată (prima fotografie). Dar la 13 mai 2021 (procesul a început anul trecut), Înalta Curte de Casație și Justiție a dat o decizie definitivă (următoarele 3 fotografii)! Ministerul e bun de plată, ministrul a acționat ilegal!

Au trecut de atunci 5 luni! Documentele procesului sunt publice. Cei din Ministerul Transporturilor le știu foarte bine. Inclusiv acest individ a cărui lipsă de moralitate nu mai trebuie pusă la îndoială. Așa e când trăiești politic doar pe Facebook. Minți și deformezi cu ușurință realitatea...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel