EXCLUSIV  RĂZBOI total în PNL pentru conducerea partidului! Cioloș, în mijlocul adevăratei confruntări

Război total la liberali! Virgil Guran a lansat un amplu atac la vârful PNL atât la adresa actualei conduceri, cât și la adresa Alinei Gorghiu care a omis de pe listele PNL nume importante. 

"Haideți să vă spun ceva, plastic vorbind. Luăm bătaie cu zece la zero și zicem băi frate, echipa adversă... nu domle', nu, au câștigat. Îi vedem în momentul de față ce fac și îi criticăm apoi", a zis Virgil Guran joi seară la România TV.

Totodată, aceasta a adus reproșuri la adresa Alinei Gorghiu care nu a pus pe lista pentru Parlament nume importante precum Vlad Nistor.

"PNL nu este în poziția de a-l adopta pe Dacian Cioloș"

Vineri, și liberalul Mihai Voicu a lansat un atac crunt la adresa vârfului PNL și l-a făcut pe Dacian Cioloș responsabil de eșecul de la alegerile parlamentare. "Partidul are nevoie să se uite în interior, are nevoie să organizeze alegeri democratice, de jos în sus, are nevoie să-și aleagă lideri cu vechime în partid, mai ales dintre cei care au fost mai discreți în apariții media, lideri contectați la teritoriu. (...) Dacian Cioloș a păstrat prefecți ai PSD dintre care acum unii sunt miniștri la Interne. În acest moment, PNL nu cred că este în poziția de a-l adopta pe Dacian Cioloș".

"Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu, mersi", a mai scris Mihai Voicu pe Facebook.

Care este adevărata confruntare

Care este, de fapt, adevărata confruntare? Gheorghe Falcă (din vechiul PDL) și Ilie Bolojan își dau seama că nu pot să ajungă la conducerea partidului. Și atunci vor să se folosească de sondajele de opinie care arată că Dacian Cioloș este cunoscut și să îl pună drept exponentul lor, dându-i astfel partidul pe mână.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel