Razboi între măcelari și vegani. Se cere protecția statului

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Măcelarii şi mezelarii francezi au cerut ministrului de Interne, Gérard Collomb, şi poliţiei franceze să îi protejeze de atacurile şi violenţele la care sunt supuşi din partea veganilor, care se opun consumului de carne şi creşterii animalelor în scopul consumului.

Măcelarii sunt convinși că altă variantă, pentru a avea liniște, nu există. "Contăm pe serviciile şi sprijinul dumneavoastră şi al întregului Guvern pentru ca, în cel mai scurt timp posibil să înceteze violenţele fizice, verbale şi morale la care sunt supuşi măcelarii şi mezelarii", se artă într-o scrisoare semnată de preşedintele Confederaţiei lucrătorilor din sectorul măcelariei, carmangeriei şi preparatelor culinare (CFBCT), Jean-François Guihard.

Măcelării, stropite cu sânge

"Cei 18.000 de profesionişti măcelari şi mezelari din Franţa sunt îngrijoraţi de consecinţele mediatizării excesive a modului de viaţă vegan", se mai arată în scrisoarea lui Guihard, care se declară şocat de faptul că o parte a populaţiei vrea să impună majorităţii modul său de viaţă şi ideologia sa. În luna aprilie a acestui an, în regiunea Hauts-de-France (nordul Franţei), şapte măcelarii au fost stropite cu sânge fals, o măcelărie şi un magazin de peşte au fost vandalizate, vitrinele lor fiind sparte şi faţadele fiind decorate cu inscripţia "opriţi specismul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel